Werkwijze

Onze nauwe samenwerking met diverse bewezen aannemers zorgt ervoor dat we hoge kwaliteit kunnen garanderen. Al jarenlang werken we samen met de beste vloerder en bouwer. Keukens, deuren, meubels, vloeren ā€¦ Alles is van topkwaliteit. Het zijn een voor een echte stielmannen die we volledig kunnen vertrouwen.

Immo Padiva maakt geen gebruik van tussenpersonen. De nieuwbouw die we zetten verkopen we zelf. Hierdoor koopt u rechtstreeks aan bij de bouwheer. Wij hechten hier veel belang aan. Niemand heeft zoveel kennis over de nieuwbouw als wijzelf. Zo kunnen we u het best helpen en begeleiden.

Na ondertekening van de compromis zal de architect uĀ uitnodigen om het plan van uw appartement of woning te bespreken. Daarna maakt u een afspraak met onze leveranciers om uw keuken, dieren, vloeren etc. te kiezen. Uw appartement of woning kunt u dus nog volledig naar smaak inrichten.

De prijzen die terug te vinden zijn in het lastenboek zijn handelswaarden, dit wilt zeggen exclusief BTW, de plaatsing gebeurt ten laste van de bouwheer.Ā 

Vloeren

Voor de vloeren in onze nieuwbouwprojecten rekenen we steevast op het vakmanschap van Vinckier uit Diksmuide.Ā Vinckier nv is na meer dan 70 jaar een gevestigde waarde in de bouwsector.

Ā 

Keukens

Onze keukens worden geplaatst die voldoen aan het hedendaags comfort. Zo wordt er standaard een Bosch Vitroceramische kookplaat met 4 highSpeed kookvlakken voorzien, NOVY dampkap, Bosch geintegreerde koelkast, Bosch roestvrij stalen Combi oven, Bosch integreerbare vaatwasmachine.

Deuren

Onze architecten & aannemers

Architect
Aromi
Aanemer
Leon Pauwels
Vloeren
Vinckier
Aannemer
Jan Verhelst
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×