Immo Padiva

Bouwbedrijf Immo Padiva bouwt en verkoopt volledig afgewerkte residenties die zich situeren in de regio Oostende, Middelkerke en Westende. Ons klein team werkt onder leiding van Philip Pattyn en Geert Dierckx die al jaren ervaring hebben met vastgoed en toerisme aan de Belgische kust.

Een goede lange termijn relatie met de klant staat centraal. Daarom hechten we veel belang aan betrouwbaarheid, eerlijkheid en professionaliteit. We maken gebruik van een betrokken, persoonlijke aanpak. Zo wordt u het best mogelijk begeleid tijdens uw aankoop.

Philip, zaakvoerder

Immo Padiva werd opgericht door Philip Pattyn, tevens ook zaakvoerder. Hij bouwde intussen meer dan 20 jaar ervaring en expertise op in de wereld van vastgoed aan de kust. Intussen realiseerde hij al 22 nieuwbouwprojecten in Middelkerke, Westende en Oostende. Philip is dan ook een man met een eindeloze passie voor vastgoed. 

Philip begeleidt u graag in uw zoektocht naar de geschikte residentie voor uw woonst of tweede verblijf aan de kust.

Pascale, verkoopadviseur

Sinds eind mei 2020 is Pascale Van de Velde, verkoopadviseur, het Padiva team komen versterken. Haar 30 jaar ervaring in verkoop van nieuwbouwprojecten en haar BIV-nummer, die ze reeds bekomen heeft in 1992, zijn een grote meerwaarde in ons bedrijf.

Samen staan wij voor u klaar om uw gepaste droomappartement of vakantiewoning te vinden in Middelkerke, Westende of Oostende.

Herverkoop

Bij Immo Padiva kan je niet alleen terecht voor een nieuwbouwappartement. Ook voor bestaande appartementen en woningen staat Pascale voor u klaar.  Wilt u weten wat uw pand waard is? Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×